XLXP,XSLT,XPATH,XFORMS & XQuery Interview Questions You'll .....

Price: $19.95
Sale: $15.76
Save: 21% off


Qty. 
+-

XSLT, XLXP, XPath, XForms & XQuery Interview Questions You'll Most Likely Be Asked is a perfect companion to stand ahead above the rest in today’s competitive job market. Rather than going through comprehensive, textbook-sized reference guides, this book includes only the information required immediately for job search to build an IT career. This book puts the interviewee in the driver's seat and helps them steer their way to impress the interviewer.

 

Table of Contents

1. XForms
2. XLink and XPointer (XLXP)
3. XPath 
4. XQuery 
5. XSLT 
6. HR Questions
7. INDEX


Includes:

a) 177 XSLT, XLXP, XPath, XForms & XQuery Interview Questions, Answers and Proven Strategies for getting hired as an IT professional 
b) Dozens of examples to respond to interview questions 
c) 51 HR Questions with Answers and Proven strategies to give specific, impressive, answers that help nail the interviews 
d) 2 Aptitude Tests download available on www.vibrantpublishers.com

 

Sample from the book

(Below Questions and Answers are randomly taken from different pages of the book)
 

25: Give example of Upload Control.

Answer:

Use the following:

<upload bind="name">

<label>File is used to upload:</label>

<filename bind="file"/>

<mediatype bind="media"/>

</upload>

 

26: Why do we perform Output Control? Give example of Output Control.

Answer:

In order to control the displaying of Xform data we use Output Control.

Example:

<instance>

<person>

<name>

<fname>vivek</fname>

<mname>kumar</mname>

<lname>agarwal</lname>

</name>

</person>

</instance>

We can perform output control on above XML instance.

<p>First Name: <output ref="name/fname" /></p>

<p>Middle Name: <output ref="name/mname" /></p>

<p>Last Name:  <output ref="name/lname" /></p>

 

Note: Q79 - Q84 are based on following XML document.

 

Example 4:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<bookstore>

<book>

<title lang="eng">Java Book</title>

<price>100</price>

</book>

<book>

<title lang="de">PHP Book</title>

<price>75</price>

</book>

</bookstore>

 

79: Write the path expression to select all the child nodes of the bookstore element.

Answer:

bookstore

 

80: How will you select the root element bookstore?

Answer:

/bookstore

 

81: You need to select all book elements that are children of bookstore. Write the expression for it.

Answer:

bookstore/book

 

82: Write XPath expression to select all book elements no matter where they are in the document.

Answer:

//book

 

83: How will you select all book elements that are descendant of the bookstore element?

Answer:

bookstore//book

 

84: Select all the attributes that are named lang.

Answer:

//@lang

 

156: If a browser does not support XSLT then what can be the solution?

Answer:

Simple solution can be to transform the XML to XHTML on the server.

 

 

166: How to link XSLT to a source XML document?

Answer:

There are two ways to do so:

a) Explicitly call the method used to initiate XSLT transformation from code.

b) Embed an XSLT style sheet inside the source XML document.

 

167: What are the advantages of deploying XSLT on server?

Answer:

Some of the advantages are:

a) Better Content Management

b) Reduced Coding

c) Data Access and Security

d) Error Control

e) Stability of Platform