Invitation to Authors

Interested in writing a book for us?


Please fill this form and get a chance to get published plus $200 bonus online coupon.


PayPal Logo
Adobe ColdFusion Interview Questions You\'ll Most Likely Be Asked
Adobe ColdFusion Interview Questions You'll Most Likely Be Asked

ISBN: 9781465842602

Price:   $14.95

Quantity :        
Book Description:

Adobe ColdFusion Interview Questions You'll Most Likely Be Asked is a perfect companion to stand ahead above the rest in today’s competitive job market. Rather than going through comprehensive, textbook-sized reference guides, this book includes only the information required immediately for job search to build an IT career. This book puts the interviewee in the driver's seat and helps them steer their way to impress the interviewer.

 

Table of Contents
1. General
2. CF Server / Administrator
3. Arrays, List, Structures
4. Conditional Logic
5. Date and Time Functions
6. Database, Stored Procedures, Queries and Transactions
7. Debugging, Error and Exception Handling
8. Ajax
9. CFC, Custom Tags, UDFs
10. HR Questions
11. INDEX
 
 

Includes:

 

a) 200 Adobe ColdFusion Interview Questions, Answers and Proven Strategies for getting hired as an IT professional

b) Dozens of examples to respond to interview questions

c) 51 HR Questions with Answers and Proven strategies to give specific, impressive, answers that help nail the interviews

d) 2 Aptitude Tests download available on www.vibrantpublishers.com

 

 

Sample from the book
(Below Questions and Answers are randomly taken from different pages of the book)
 
182: What is CFINVOKE used for?
Answer: 
CFINVOKE is used to invoke a component method from a ColdFusion page or component and to invoke a web service.
 
183: What is CFPROPERTY used for?
Answer: 
CFPROPERTY is used to define properties of a ColdFusion component (CFC) and / or used to create complex data types for web services.
 
184: In CF9 how will the CFPROPERTY tag be used within CFSCRIPT?
Answer: 
CFPROPERTY will be called as Property when used within CFSCRIPT.
 
185: What does the following line of code do?
<cfset myuser = createObject('component','mySite.Com.User').init(Language='English',Site_id='1')>
Answer: 
It initialises a component called 'User' in /mySite/Com/ and provides 'English' as the language attribute and '1' as the site_id. 
 
186: In the following code, what CFINVOKE attribute would I need to use to pass the structure 'myStruct' to the component?
<cfset myStruct= StructNew()>
<cfset myStruct.value1= "value">
<cfset myStruct.value2= "value">
<cfinvoke component="myComponent" method="method" returnvariable="returnVariable">
Answer: 
The argumentCollection is required (e.g argumentcollection ="#myStruct#")
 
187: In CFFUNCTION what does the keyword Var do?
Answer: 
The keyword Var creates a variable that is available in the Local scope e.g. 
<cfset var myValue="x"> is the same as <cfset local.myValue="x">
 
188: Define a CFCOMPONENT that can be accessed remotely and returns the result of a query?
Answer: 
<cfcomponent>
<cffunction name="returnData" access="remote" returntype="query">
<cfquery name="myTable" datasource="myDSN">
SELECT * FROM MyTable
</cfquery>
<cfreturn myTable>
</cffunction>
</cfcomponent>
 
189: How do you get ColdFusion to generate a WSDL document when calling a CFC directly from the browser? 
Answer: 
This can be done by adding ?wsdl to the end of the URL. e.g. 'http://127.0.0.1:8500/myComponent.cfc?wsdl
 

 

Share

New Title Idea Submission

Got a fantastic New Title Idea but didn't find it in our catalogue?


Please fill this form and see your idea getting published. Also a chance to win $100 coupon.



Visitor Rating : 10/ 10 Based on 590 ratings.