Invitation to Authors

Interested in writing a book for us?


Please fill this form and get a chance to get published plus $200 bonus online coupon.


PayPal Logo
JavaServer Faces Interview Questions You\'ll Most Likely Be Asked
JavaServer Faces Interview Questions You'll Most Likely Be Asked

ISBN: 9781458199331

Price:   $19.95
Sale: $15.76

Quantity :        
Book Description:

JavaServer Faces Interview Questions You'll Most Likely Be Asked is a perfect companion to stand ahead above the rest in today’s competitive job market. Rather than going through comprehensive, textbook-sized reference guides, this book includes only the information required immediately for job search to build an IT career. This book puts the interviewee in the driver's seat and helps them steer their way to impress the interviewer.

 

 

Table of Contents
1. Introduction to JSF
2. Beans
3. Attributes, Parameters and Tags
4. Buttons, Links and Facelets
5. Conversion and Validation
6. Event Handling
7. Composite Components
8. Custom Components and Converters
9. How to?
10. HR Questions
11. Index
 
 

 

Includes:

 

a) 200 JavaServer Faces Interview Questions, Answers and Proven Strategies for getting hired as an IT professional

b) Dozens of examples to respond to interview questions

c) 51 HR Questions with Answers and Proven strategies to give specific, impressive, answers that help nail the interviews

d) 2 Aptitude Tests download available on www.vibrantpublishers.com

 

 

Sample from the book
(Below Questions and Answers are randomly taken from different pages of the book)
 

44: What are the h:commandButton and h:commandLink tags used for in JSF?

Answer:

These two tags are used to navigate within a JSF application and represent the main components of JSF navigation.

 

45: What does the h:outputLink tag do in JSF?

Answer:

This tag is used to generate HTML anchor elements to point to a resource such as a web page, with the generated link taking a user to a designated resource without the need to use JSF framework.

 

46: What does the h:selectBooleanCheckbox and h:selectManyCheckbox tags do in JSF?

Answer:

The first tag represents a checkbox that is wired to a Boolean Bean property and the second tag is used to select one or more checkboxes present in a group.

 

47: Which are the attributes that represent the h:selectBooleanCheckbox and h:selectManyCheckbox tags in JSF?

Answer:

There are four attributes that are unique to the two tags:

a) borde,

b) enabledClass,

c) disabledClass and

d) layout.

 

48: What does Border Attribute do in JSF?

Answer:

The Border Attribute is used to specify the width of a border, for example, radio boxes or checkboxes of the h:select tags.

 

49: What do the enableClass and disableClass attributes do in JSF?

Answer:

These two attributes are used to specify CSS classes that are used when checkboxes or radio boxes are either Enabled or Disabled.

 

50: What is Facelets in JSF?

Answer:

Facelets was designed to be an alternative to the JSP based view handler in JSF 1.1 and as of JSF 2.0 it is used to replace the default JSP view technology.

 

51: What are Facelets Tags used for in JSF?

Answer:

Facelets Tags are used in JSF to include content from other XHTML pages, to build pages from templates, to create custom components without the need for writing Java code and for miscellaneous utilities.

 

52: What does the ui:composition Facelet Tag do in JSF?

Answer:

The ui:composition tag is(when used without a template attribute) a sequence of elements which can be inserted somewhere else. When used with a template attribute, it simply allows for a template to be loaded and the children of this tag determine the variable parts of the template.

 

133: What does the Insert Response element do in JSF AJAX?

Answer:

This element inserts a DOM element with a specified ID before an existing element. This can be acheived as follows:
<insert id="insert id" before="before id">
<! [CDATA [...]]>
</insert>

 

134: What does the Update Response element do in JSF AJAX?

Answer:

This element is used to update a DOM element and in addition to specifying a client ID of a DOM element to update, it makes sure to either update the whole DOM, update the entire state of a submitting Form or to update the body of a page.

 

Share

New Title Idea Submission

Got a fantastic New Title Idea but didn't find it in our catalogue?


Please fill this form and see your idea getting published. Also a chance to win $100 coupon.



Visitor Rating : 10/ 10 Based on 590 ratings.