Invitation to Authors

Interested in writing a book for us?


Please fill this form and get a chance to get published plus $200 bonus online coupon.


PayPal Logo
Mac OS X Snow Leopard Interview Questions You\'ll Most Likely...
Mac OS X Snow Leopard Interview Questions You'll Most Likely...

ISBN: 9781466152175

Price:   $19.95

Quantity :        
Book Description:

Mac OS X Snow Leopard Interview Questions You'll Most Likely Be Asked is a perfect companion to stand ahead above the rest in today’s competitive job market. Rather than going through comprehensive, textbook-sized reference guides, this book includes only the information required immediately for job search to build an IT career. This book puts the interviewee in the driver's seat and helps them steer their way to impress the interviewer.

 

 

Table of Contents
1. Starting Up the System
2. Troubleshooting Start-Up Issues
3. System Requirements and Improvements
4. Finder
5. System Preferences
6. Networks
7. Applications
8. Migration Assistant
9. Bootcamp and Partitions
10. iTunes
11. Keyboard Shortcuts
12. Troubleshooting Software Issues
13. Upgrading To Mac OS X 10.7 Lion
14. HR Questions
15. INDEX
 
 
 

Includes:

 

a) 200 Mac OS X Snow Leopard Interview Questions, Answers and Proven Strategies for getting hired as an IT professional

b) Dozens of examples to respond to interview questions

c) 51 HR Questions with Answers and Proven strategies to give specific, impressive, answers that help nail the interviews

d) 2 Aptitude Tests download available on www.vibrantpublishers.com

 

Sample from the book

(Below Questions and Answers are randomly taken from different pages of the book)
 

72: How do you turn off/on Firewall in Mac OS X 10.6?

Answer:

To turn off/on Firewall, go to System Preferences, then “Security”. Under the “General” tab, you will have the option to turn off, or on, Firewall.

 

73: If you enable FileVault, and you lose your FileVault password, can that be retrieved in Mac OS X 10.6?

Answer:

Unfortunately, if you were to lose, or forget, your FileVault password, it cannot be retrieved. That information is encrypted, and you would need to perform an Erase and Install of Mac OS X.

 

74: How do you create a new user account in Mac OS X Snow Leopard 10.6?

Answer:

To create a new user account, first go to System Preferences, then click “Accounts”. You may need to click the padlock in the bottom left and enter your password to access this feature. Once that is complete, simply click the “+” button below the list of users.

 

75: How do you remove a user account in Mac OS X Snow Leopard 10.6?

Answer:

To remove a user account, first go to System Preferences, then click “Accounts”. You may need to click the padlock in the bottom left and enter your password to access this feature. Once that is complete, simply click the “-” button below the list of users.

 

76: How do you change a standard user account to an administrator user account in Mac OS X 10.6?

Answer:

To change a standard account (or any other type) to an admin account, the user must be logged into an admin account. They can then go to System Preferences, followed by Accounts, and then select the account they wish to change, and select “Administrator” from the list of drop-down account types.

 

77: How do you change the name of the user account as it is displayed at the Login screen?

Answer:

To change the name of your user account, simply go to System Preferences, click Accounts, select the account and type the name you wish to change it to on the right-hand menu screen.

 

78: How do you turn off/on Automatic Login?

Answer:

To turn off/on the Automatic Login option, go to System Preferences, then Accounts, then click Login Options from the left-hand menu. This will then display several options, including Automatic Login.

 

 

127: Can you restore your entire system using Time Machine?

Answer:

Yes. You can restore single files, several files, or your entire system using Time Machine.

 

128: What is the best way to restore your entire system using Time Machine?

Answer:

The best way to restore your entire system is by using Migration Assistant from the Utilities folder, and selecting “Transfer from a Time Machine Backup” when prompted.

 

129: Can you restore your entire system to a specific date?

Answer:

Yes. When you select “From a Time Machine Backup” at the transfer screen, you will be able to select a specific date to transfer from.

 

130: In iTunes, how many devices can you have associated with the same Apple ID?

Answer:

Apple places the limit on devices you can have associated with the same Apple ID to five.

 

131: What is the name of the service recently introduced by Apple to replace its MobileMe service?

Answer:

Apple revamped its MobileMe service under the name of iCloud.

 

Share

New Title Idea Submission

Got a fantastic New Title Idea but didn't find it in our catalogue?


Please fill this form and see your idea getting published. Also a chance to win $100 coupon.



Visitor Rating : 10/ 10 Based on 590 ratings.