Invitation to Authors

Interested in writing a book for us?


Please fill this form and get a chance to get published plus $200 bonus online coupon.


PayPal Logo
Microsoft Word Interview Questions You\'ll Most Likely Be Asked
Microsoft Word Interview Questions You'll Most Likely Be Asked

ISBN: 9781466196513

Price:   $12.95

Quantity :        
Book Description:

Microsoft Word Interview Questions You'll Most Likely Be Asked is a perfect companion to stand ahead above the rest in today’s competitive job market. Rather than going through comprehensive, textbook-sized reference guides, this book includes only the information required immediately for job search to build an IT career. This book puts the interviewee in the driver's seat and helps them steer their way to impress the interviewer.

 

 

Table of Contents
1. MS Word Shortcut Keys
2. Ribbon Panel and Quick Access Toolbar
3. Working with an Existing Document
4. Working with Tables
5. MS Word Graphics
6. Proofreading a Document
7. Mail Merge
8. Object Importing and Index Entries
9. Headers, Footers, Margins and Miscellaneous
10. Passwords and Diagnostics
11. HR Questions
12. INDEX
 
 

Includes:

 

a) 200 Microsoft Word Interview Questions, Answers and Proven Strategies for getting hired as an IT professional

b) Dozens of examples to respond to interview questions

c) 51 HR Questions with Answers and Proven strategies to give specific, impressive, answers that help nail the interviews

d) 2 Aptitude Tests download available on www.vibrantpublishers.com

 

Sample from the book

(Below Questions and Answers are randomly taken from different pages of the book)
 

42: Name the tools that exist in the Page Layout tab of MS Word 2007.

Answer:

Themes, Page Setup, Page Background, Paragraph and Arrange tools exist in the Page Layout tab of MS Word 2007.

 

43: Name the tools that exist in the References tab of MS Word 2007.

Answer:

Table of Contents, Footnote, Citation & Bibliography, Captions, Index, and Table of Authorities tools exist in the References tab of MS Word 2007.

 

44: Name the tools that exist in the Mailings tab of MS Word 2007.

Answer:

Create, Start Mail Merge, Write & Insert Fields, Preview Results, Finish are the tools that exist in the Mailings tab of MS Word 2007.

 

 

85: How can we add borders and shading to paragraphs?

Answer:

a) Select the area of text where we want the border or shading.

b) Click the Borders Button on the Paragraph Group on the Home Tab.

c) Choose Borders and Shading.

d) Select the appropriate options.

 

86: What does the option Style Inspector do?

Answer:

Style Inspector determines the style of a particular section of a document in MS Word.

 

87: How can we use the Style Inspector?

Answer:

a) Insert cursor anywhere in the text, whose style needs to be determined.

b) Click the Styles drop down menu.

c) Click the Style Inspector button.

 

121: How can we check the spelling of an individual word?

Answer:

If we wish to check the spelling of an individual word, we can right click the word that has been underlined by MS Word and choose a substitution.

 

122: What is the purpose of Thesaurus feature in MS Word?

Answer:

Thesaurus is a utility that lists words grouped together according to similarity of meaning.

 

146: Which are the methods to select recipients in Mail Merge?

Answer:

Recipients can be selected:

a) by typing a new list (Type New List…)

b) by using existing list (Use Existing List…)

c) from Outlook contacts (Select From Outlook Contacts….)

 

147: What is the method to delete or add field types to our mail merge document?

Answer:

To delete or add field types to our mail merge document we can click the Customize Columns button. The Customize Columns dialog box will open. Then, click Add, Delete or Rename to alter the field types. We can also use the Move Up and Move Down buttons to rearrange the order of the fields. Click OK when done.

 

148: How can we insert a field into our document in mail merge?

Answer:

Click Insert Merge Field on the Mailings ribbon. Select the field we would like to insert. The field name appears where we have the cursor located in our document.

 

Share

New Title Idea Submission

Got a fantastic New Title Idea but didn't find it in our catalogue?


Please fill this form and see your idea getting published. Also a chance to win $100 coupon.



Visitor Rating : 10/ 10 Based on 590 ratings.