Invitation to Authors

Interested in writing a book for us?


Please fill this form and get a chance to get published plus $200 bonus online coupon.


PayPal Logo
SAP HANA Interview Questions You\'ll Most Likely Be Asked
SAP HANA Interview Questions You'll Most Likely Be Asked

Price:   $19.95

Quantity :        
Book Description:

Book Description:

SAP HANA Interview Questions You'll Most Likely Be Asked is a perfect companion to stand ahead above the rest in today’s competitive job market. Rather than going through comprehensive, textbook-sized reference guides, this book includes only the information required immediately for job search to build an IT career. This book puts the interviewee in the driver's seat and helps them steer their way to impress the interviewer.

Table of Contents

1. General Overview

2. Architecture

3. Data Provisioning

4. Modeling

5. Security and Authorization

6. Reporting

7. Backup and Recovery

8. Pricing and Licensing

9. HR Questions

INDEX

 

Includes:

a) 250 SAP HANA Interview Questions, Answers and Proven Strategies for getting hired as an IT professional

b) Dozens of examples to respond to interview questions

c) 51 HR Questions with Answers and Proven strategies to give specific, impressive, answers that help nail the interviews

d) 2 Aptitude Tests download available on www.vibrantpublishers.com

 

Sample from the book
(Below Questions and Answers are randomly taken from different pages of the book)
 

57: A single source system can be connected to several target schemas in SLT, what is the maximum limit?

Answer:

Currently up to 1:4 is supported in SLT replication.

 

58: What is the purpose of DB trigger in SLT?

Answer:

DB trigger considers only relevant table changes for DB recording and are recorded in logging tables; the replicated changes are later deleted from the logging tables. This approach will not have any performance impact in the source system.

 

59: What is the purpose of Controller Module in SLT?

Answer:

Controller Module ensures mapping between HANA target database structure and source system structure. It also allows conversion of data values and scheduling options while replicating the source data.

 

60: Which tool supports ETL based replication into HANA?

Answer:

Business Objects Data services (BODS) supports ETL based replication into SAP HANA.

 

61: What are the advantages of using BODS to load data into SAP HANA?

Answer:

The advantages of using BODS to load data into SAP HANA are:

a) Loads unstructured data into SAP HANA

b) Sorts and filters relevant business data

c) Reads BI Content extractors or SAP function modules thereby reusing the logic

d) Merges multiple data streams

e) Transforms the data before loading using advanced and complex transformations

f) Supports connectivity to a wide range of data sources

 

62: What are the limitations while using BODS for data replication?

Answer:

The limitations while using BODS for data replication are:

a) Since BODS uses batch mode to load the data, real-time capabilities will be limited; only near real-time can be achieved

b) ETL based replication takes longer time to implement

 

63: Which SAP ECC table stores the extractors’ information used in Data Services?

Answer:

ROOSATTR table contains information on the SAP extractors used in Data Services.

 

64: Which file types are supported in flat file upload to SAP HANA database?

Answer:

xls, .xlsx and .csv are the supported file types that can be uploaded into SAP HANA.

 

Share

New Title Idea Submission

Got a fantastic New Title Idea but didn't find it in our catalogue?


Please fill this form and see your idea getting published. Also a chance to win $100 coupon.



Visitor Rating : 10/ 10 Based on 590 ratings.